vineri, 22 aprilie 2011

UBUNTU

Ubuntu este gratuit. A fost întotdeauna şi va fi întotdeauna. Din sistemul de operare la actualizări de securitate, stocare, software-ului.

Ubuntu este rapid pentru a încărca, uşor de utilizat, disponibil în cele mai multe limbi şi accesibile tuturor.

cererile de Ubuntu sunt toate gratuit şi open source - pentru a le putea împărtăşi cu cineva iti place, ori de câte ori doriţi.

Ubuntu vine cu suport complet şi toate tipurile de servicii disponibile la nivel mondial.

Ubuntu este creat de dezvoltatorii de software open-source, deoarece noi credem că toată lumea ar trebui să aibă acces la cele mai bune tehnologii posibile.

Această comunitate pasionati global lucrează împreună pentru a evolua în permanenţă cele mai bune sisteme din lume şi apoi le pun la dispoziţia tuturor, absolut gratuit.

Ubuntu este susţinută de Canonical - numărul unu Ubuntu furnizor de servicii.

Companiile pot opta pentru a primi expert de instruire, suport sau consultanta pentru o taxă, care merge spre dezvoltarea continuă a Ubuntu.

Ubuntu este mult mai mult decât un sistem de operare. Cu mii de cereri de a alege de la, este complet gratuit şi uşor de folosit.
Ubuntu este făcut pentru partajare. Folositi-l, modifica-l, să-l îmbunătăţească, o împărtăşesc. Oriunde, în orice moment şi cu orice număr de oameni din întreaga lume. Nici o autorizaţie sau licenţă necesară.
Ubuntu sisteme de operare sunt actualizate periodic şi vin într-un nou, îmbunătăţit, uşor de instalat eliberare dată la şase luni, deci sunteţi întotdeauna până la data de.
Ubuntu vine cu tot sprijinul de care aveţi nevoie şi competenţele calculatoare cele mai populare - pe servere, desktop-uri, notebook-uri şi netbook-uri.
Ubuntu vine cu o comunitate de-a gata dedicat pentru construirea şi promovarea unor sisteme şi software-ul gratuit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu